2421054003 Ελευθερίου Βενιζέλου 70, Βόλος kambiovolos@gmail.com

Kambio
Λουκάς Δ. - Πολυχρονόπουλος Ι. Ο.Ε. - Πόρτες Ασφαλείας - Κουφώματα Αλουμινίου & PVC - Εσωτερικές Πόρτες - Κουζίνες - Ντουλάπες - Βόλος Μαγνησία


Η εταιρεία "Kambio," με έδρα την εύφορη πόλη του Βόλου, έχει δεσμευτεί στον τομέα του εμπορίου κουφωμάτων, πορτών ασφαλείας θωρακισμένων και εσωτερικών, καθώς επίσης και κουζίνες και ντουλάπες. Με μια παρουσία που ξεκινά από το 2001, η "Kambio" έχει αναδειχθεί σε έναν αξιόπιστο εταίρο για επαγγελματίες και ιδιώτες στον νομό Μαγνησίας, επιδιώκοντας πάντα την υψηλή ποιότητα, τη συνέπεια και τις δίκαιες τιμές. Με κύριο χαρακτηριστικό την ποιότητα, η εταιρεία μας διακρίνεται για την επιμονή της να προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας που ικανοποιούν τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών πελατών. Είτε πρόκειται για την εξασφάλιση του χώρου σας με ασφαλείς πόρτες, είτε για τη διακόσμηση με εσωτερικά κουφώματα, κουζίνες ή ντουλάπες, η "Kambio" παρέχει λύσεις που συνδυάζουν λειτουργικότητα, αισθητική και ασφάλεια.

 

Εμπορίου κουφωμάτων

Εμπορίου κουφωμάτων

Με κύριο χαρακτηριστικό την ποιότητα, η εταιρεία μας διακρίνεται για την επιμονή της να προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας που ικανοποιούν τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών πελατών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κουφώματα Αλουμινίου & Pvc

Κουφώματα Αλουμινίου & Pvc

Στην "Kambio," αναγνωρίζουμε ότι τα κουφώματα αλουμινίου & pvc αποτελούν ουσιαστικό κομμάτι της αισθητικής, της λειτουργικότητας και της ασφάλειας κάθε κτιρίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πόρτες Ασφαλείας

Πόρτες Ασφαλείας

Οι πόρτες μας διακρίνονται όχι μόνο για την προηγμένη τεχνολογία κατασκευής, αλλά και για τον αισθητικό σχεδιασμό τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εσωτερικές Πόρτες

Εσωτερικές Πόρτες

Από τον κλασικό στον σύγχρονο σχεδιασμό, προσφέρουμε μια πλούσια ποικιλία εσωτερικών πορτών που καλύπτουν κάθε γούστο και ανάγκη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κουζίνες

Κουζίνες

Οι κουζίνες μας διακρίνονται όχι μόνο για την υψηλή ποιότητα κατασκευής, αλλά και για τον προηγμένο σχεδιασμό τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ντουλάπες

Ντουλάπες

Οι ντουλάπες μας διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα κατασκευής και τον λειτουργικό σχεδιασμό τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ